De favorieten van…

Tijdens het eindevent van het iFontys project in Eindhoven werd ik benaderd door Teun Borst: hij wilde graag eens iemand uit Tilburg interviewen voor de rubriek ‘De favorieten van’ die gepubliceerd worden op de portal van Fontys. Hieronder het interview, wat op de Fontys site alleen in te zien is voor studenten en docenten. Omdat de interviewer een aantal antwoorden naar eigen fantasie heeft ingevuld aan de hand van zijn korte aantekingen, heb ik deze hier geschrapt


Margot van Trier: ‘De Apple Store is mijn favoriete winkel’
donderdag 3 maart 2011, door Teun Borst
Margot van Trier (24) is tweedejaarsstudente Communicatie aan Fontys Economische Hogeschool Tilburg. Daarnaast werkt ze nog 24 uur per week bij een internetbedrijf en de rest van haar tijd stort ze zich vol overgave op social media. Geen wonder dat zij een van de deelnemers was aan het iFontysproject dat vorige week werd afgerond.

Uitgaansplek
De Cul de Sac in Tilburg. Daar heb je alle muziekstromen en soorten mensen door elkaar.

Winkel
De Apple Store. In Tilburg zitten wel twee winkels met Apple-producten, maar geen officiële store. Ik kom er ongeveer eens in de twee maanden, bijvoorbeeld om een Magic Mouse te kopen of een draadloos toetsenbord. Ik werk niet voor niets 24 uur per week.

Website
Mijn eigen website www.geauw.nl. Daar zet ik in blogvorm van alles op wat ik leuk en grappig vind.

Boek of tijdschrift
De Linda. Het houdt je op de hoogte van wat hip is. Eigenlijk is de doelgroep van dat blad 35 tot 50 jaar oud, maar lees het maar eens! Dan zul je zien dat het helemaal niet alleen voor oudere vrouwen is.

Film
Lock, Stock and two smoking barrels. Dat is gewoon een vette film.

Sporter
Mijn favoriete sport is wielrennen, maar ik heb geen favoriete renner. Ik kijk er nooit naar, ook niet naar de Tour. Dan is het zo’n lekker weer dat ik liever zelf op de fiets zit. Ik fiets twee ker per week ongeveer 45 kilometer.

Televisieprogramma
Wie is de Mol. Het is spannend en je kunt tactisch meedenken over wie het zou kunnen zijn. Ik denk dat het Soundos is.

Beroemdheid
Jason Statham. Ik vind het een knappe man en hij heeft een geweldig Brits accent.

Motto
Begin de dag goed met koffie.

Docent
Ad Havermans (#dhrA). Hij is een geweldige docent. We vinden hem zelfs zo geweldig dat we een trending topic van hem hebben gemaakt. We hebben zoveel tweets over hem verzonden dat je op Twitter op een kaart van Tilburg kon zien dat er daar alleen maar over hem gesproken wordt. Volgens mij vond hij dat wel leuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *