Alweer een winnaar!

Als klein meisje was ik gek op de kermis. Ik kon uren lang rondjes draaien in de attracties en meezingen met de nieuwste hits. Die hits werden om de paar seconden onderbroken door kreten als ‘yabadabadoo’ en ‘hop-hop-hop-daar-gaan-we’.

Sinds het mijn eigen geld is dat ik uitgeef op de kermis, heb ik er steeds minder plezier van. Daarom ontwijk ik vaak de binnenstad van Tilburg tijdens het begin van de bouwvak; die wordt al 441 jaar omgetoverd tot een heuse kermis; de grootste kermis van de Benelux.

Wel kan ik me enorm vermaken door 1 middag op een van de terrassen te gaan zitten, en schaamteloos mensen te kijken. De uitgewezen plek daarvoor is waar de meeste attracties bij elkaar staan. Het nadeel hiervan is dat je gillend gek wordt van de geluiden van alle attracties. Daarom ben ik mezelf al geestelijk voor aan het bereiden met de ‘Kermis‘ app.

WAARSCHUWING: de app kan verslavend werken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *