Applego

Als klein meisje was ik gek op lego. De passie werd gevoed door de grote voorraad lego van mijn oudere broer en mijn vroege passie voor ordenen. Het enorme aantal hoofdjes, lijfjes en blokjes werd uiterst zorgzaam gesorteerd opgeborgen om bij de volgende speelbeurt in 1 zwaai op de grond te kunnen gooien.

Nu ik geen tiener meer ben, ben ik ook nog veel bezig met blokjes en poppetjes, maar voornamelijk op mijn MacBook. De achterkant daarvan maakte ik vorige zomer wat vrolijker. Uiteraard merk ik daar zelf weinig van wanneer ik ermee werk. Daarom ging ik opnieuw naar de winkeltjes van Etsy en vond hier een laag voor over mijn toetsenbord. Na behoorlijk wat plakwerk ziet deze eruit alsof hij is gemaakt van legoblokjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *