Runtastic

Sinds ik mijn iPhone heb maak ik gebruik van de app Runkeeper; hiermee kan ik elke vorm van sport opnemen en delen met wie en wanneer ik maar wil. Ik kan mijn eigen muziek luisteren en mijn intervallen instellen volgens het trainingsschema dat ik gebruik.


Dat delen van mijn activiteiten, dat doe ik het liefste achteraf. Ik zie er het nut niet van in dat iemand weet waar ik aan het lopen ben.

Tot ik Runtastic tegenkwam. Ik kwam bij de website via een tweet; iemand had een berichtje geplaatst dat ze een sportactiviteit ging uitvoeren: ‘Bekijk mijn vooruitgang live en moedig me aan’. Via de bijgevoegde link kwam ik bij Runtastic en zag ik het bolletje op de kaart met haar meebewegen. Onder het kaartje stonden allerlei attributen waarmee ik haar aan kon moedigen: applaudiseren,

Dat lijkt me erg leuk, zo lang het geen vervelende geluiden zijn. Ik ga het daarom graag bij mijn volgende run uitproberen; hopelijk zijn jullie dan al wakker..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *