Urbanears; rooie oortjes?

De afgelopen tijd zie je steeds vaker dat koptelefoons en ‘oortjes’ opvallender en persoonlijker worden. Het blijven helaas wel alleen geluidsdragers: wanneer je hippe telefoon afgaat, moet je je koptelefoon losmaken om op te nemen. Een speaker is namelijk niet ingebouwd.

Hier heeft Urbanears wat op bedacht; zij verkopen geen enkele koptelefoon zonder spreekgedeelte en remote.

Doordat de geluidsdragers ook nog eens in erg hippe kleuren te koop zijn, was ik verkocht. Sinds een aantal weken ben ik de trotse eigenaar van een Tanto (lichtgewicht model waar je omgevingsgeluid goed mee kunt horen) en een Plattan. Dat laatste model is ideaal om helemaal op te gaan in je muziek en de wereld om je heen even te vergeten. Erg asociaal zou je denken. Maar toch is het tegenovergestelde waar; in de koptelefoon zit een ingang ingebouwd waar iemand anders zijn koptelefoon aan kan hangen; zo kun je op een legale manier muziek delen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *