Early bird

“The early bird catches the worm”. En meer gebeurt er niet bij dit spelletje van Booyah. Toch vind ik het nog leuker dan cut the rope en angrybirds. Voor fans van dat laatste spel; de beweging die je moet maken is precies omgekeerd van wat je gewend bent.

Je bent een vogeltje en moet naar je doel. Door de swipe beweging kun je vliegen, maar net als bij Angry Birds, maar een beperkt aantal keren. In je vlucht naar het doelwit waaronder de dikke vette regenworm verscholen zit, kun je punten verdienen door te springen op bloemetjes en te snoepen van bijtjes.

Het doelwit is een versimpeld dartbord; land je midden in de roos, dan krijg je meer punten dan op de randen daar omheen. Wanneer je het doel niet in het vooraf bepaalde aantal beurten haalt, dan komt de worm je uitlachen.

Afhankelijk van het aantal ‘zetjes’ dat je nodig hebt krijg je sterren toebedeeld. Met voldoende sterren kun je naar een volgende omgeving.

Het appicoontje ziet er niet uit, maar het spelletje is mooi vormgegeven, heeft een leuk muziekje en is notabene gratis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *