Evernote

Sinds ik een WordPresspagina heb, let ik extra op wat ik met anderen wil delen. Omdat ik weet dat iets in the heat of the moment heel erg tof kan zijn, maar ik geen tijd vind om te schrijven niet bij mijn blog past, bewaar ik de links naar de website, de foto die ik wil delen, of de gedachte die ik had.

Ik had niet 1 centraal punt om deze zaken te bewaren (moleskine, e-mail, briefjes, post-its leken ideaal) en maakte geen tijd om uit te zoeken wat een goed verzamelpunt zou zijn. Tot ik tegen Evernote aanstumblede; een app die blijkbaar door zowat iedereen op deze aardkloot gebruikt wordt, maar angstvallig geheim gehouden is voor mij. Wat de app doet? Dat kunnen de olifanten je beter zelf uitleggen.

zelfs je hanepoten worden makkelijk herkent zodat je notities gemakkelijk terugvindt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *