Get into the group

P444P441P445P440P439P438P443P442

Mijn wandeling naar het starthotel van gisteren werd vandaag beloond: de jongen van het hostel zei dat ik het ‘stukje’ best kon lopen mét tas, want een taxi was volgens hem best duur. Hoe duur? 20/25 pesos (4 of 5 euro), dat had ik er maar wat graag voor over 😉

Na de tas afgegooid te hebben liep ik naar de wijk waar ik gisteren langs de graftombes was geweest. Het was prima weer om op een bankje in het park te zitten, even relaxen, want morgen begint de echte toer.

Toen ik eenmaal in de (veel te warme) kamer kon, besloot ik dat ik naar ‘park Holland’ kon lopen. Ik ben er blijkbaar 3x omheen gerend aangezien er geen bordje was… (bij alle andere parken is dit wel zo) afgekoeld van het toch wel winterse weer kwam ik terug bij het hotel waar ik Christina (of Sarah) ontmoette als mijn roommate. Een vriendelijk blond meisje van 27 dat de afgelopen jaren in Australië heeft gewoond. Na een warm bad was ik klaar om de rest van de groep te ontmoeten; na wat horrorverhalen over t ergste wat we konden verwachten gingen we met de helft van de groep uit eten. Eindelijk toch een goede malse steak op met limoncelo toe waardoor ik aan de ruige verhalen van de familie H moest denken 😉

Er zijn veel Engelsen in de groep, waarvan de helft uit een Bollywood film lijkt weggelopen.. Helaas was die helft niet mee uit eten, maar ik geloof dat ik de komende weken vaker over ze zal spreken. Ps voor de runners; rondom de hardlooproutes hebben ze hier speciale kraampjes waar ze voor water zorgen, net als tijdens een race zeg maar. Ideaal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *