Ray of light @ Río de la Plata

P463P466P469P464P460P462P467P468P459P465P461

Vandaag vlogen we van Buenos Aires naar Salta. Het vliegveld waarvan we vertrokken ligt aan de trots van de Portenos: de Río de la Plata. Een rivier, zó breed, dat je de overkant niet eens kon zien. De gids vertelde dat op heel zonnige dagen, je de overkant van deze rivier kunt zien: Uruguay.

Na een vlucht van ongeveer 2 uur kwamen we aan in Salta. Vanaf het vliegveld keken we al direct uit over de Andes. Een adembenemend uitzicht. De stad lijkt (is?) omringd door bergen waardoor elk uitzicht prachtig is. Door de vlucht was de dag vrij vlot om; na een bezoek aan het centrum kwam ik rond 19:00 terug bij het hotel, het is dan al donker.

Zo nog een biertje drinken met de groep en dan op tijd naar bed; morgen worden we om 7:30 opgehaald voor een dagexcursie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *