Congrats, you earned a capita badge

De hekkensluiter van het 7e semester van de opleiding communicatie is de ‘Capita Selecta’. Letterlijk, de geselecteerde hoofdstukken. Praktijk: elke student communicatie voert een individuele literatuurstudie binnen of met aanzienlijke raakvlakken met het vakgebied communicatie uit. Actueel en opiniërend alstublieft.

Boeken lezen en een artikel schrijven over iets wat ik leuk vind? Met mijn mening? Graag! Omdat ik geïntrigeerd ben door gamification en hier wel wat meer over wilde weten schafte ik direct wat boeken aan over deze trend. Die vervolgens half/ongelezen op de studiestapel bleven liggen, wachten tot het moment van inspiratie. Toen dat moment kwam -onder druk van de deadline- sloot ik mezelf 3 dagen op en schreef en schrapte. Over een stukje van mezelf en een stukje van ons brein en waar ons dat toe aanzet.

“You get 1 billion capita points for reading this text.”

Download (PDF, 1.95MB)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *