congresdag 2.

Afgelopen donderdag heb ik deelgenomen aan de workshop Succesvol Presenteren. De workshop werd gegeven in Eindhoven op de congresdag voor bestuurlijk actieve studenten.

De dag was onwijs leerzaam. Door wildvreemde mensen te hebben zien presenteren werd ik erg bewust gemaakt van kleine onnodige ergernissen en punten waar luisteraars op letten en wat goed gaat.

De dag begon met een analyse zonder te praten. Daarna een korte presentatie van jezelf. Debat en terugkoppeling en nog een presentatie over ‘zo maar iets’ zoals seizoenen, je passie of het verhaal achter een sleutel aan je sleutelbos.

14032010152.jpg

De laatste presentatie hield ik over twee sleutels aan mijn sleutelbos: die van mijn ouders. De presentatie was opgebouwd in -verleden-heden-toekomst-. Kerzin: om door een ringetje te halen. Het verleden omschreef ik als ‘paradijs’: mijn ouders samen. De sleutel van mijn moeder bevat de letters EVVA, hier zinspeelde ik wederom op het paradijs wat EVVA verlaten heeft. De toekomst is natuurlijk een eigen paradijselijke sleutel om door een ringetje te halen.

Complimenten over woordkeuzes, scherpheid, mooie stem, prettige uitstraling en goede stabiele en uitnodigende houding deden mijn hart kleine sprongetjes maken.

Bedankt Roza, Eline, Abby, Moniek, Hussain, Onno, Jean-Paul, Samantha, Irene, Brigit en natuurlijk Shirley Legdeur
14032010151.jpg

One thought on “congresdag 2.

  1. Beste Margot,

    Ik kwam toevallig je naam op het internet tegen…
    Wat leuk dat je zo enthousiast bent over de workshop!
    Zou je mij misschien een klein stukje referentie willen mailen voor op mijn website. Sinds kort heb ik een nieuwe site en ik zou graag wat referenties willen plaatsen.
    Je schrijft op een prettige positieve manier, dus ik wil je graag op mn site plaatsen.
    Hoor graag je reactie,

    Groet,
    Shirley Legdeur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *