Een loopje met muziek

Beginnen met hardlopen, dat is met de podcasts van Evy Gruyaert van Vlaanderen Sportland een eitje. Maar wat als je nu alle afleveringen af hebt? Wie zorgt er voor een muziekmix die het idee geeft persoonlijk voor jou te zijn samengesteld?

jog.fm heeft alle muziek voor je op een rijtje. Het werkt simpel: je geeft op hoe lang je over een afstand van 1 km doet en de website geeft je een hele lijst met passende nummers. Weet je niet hoe lang je over een kilometer doet? Runkeeper berekent dit automatisch voor je wanneer je hem mee op pad neemt.

Vind je het te veel werk om hier 10 liedjes uit samen te stellen? Dan zoek je naar een passende playlist.

Voor de wandelaars of fietsers; geen nood: ook voor jullie werkt dit makkelijke rekenwonder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *