Roamler

Vanmorgen maakte ik via Twitter kennis met Roamler. Ik botste per ongeluk tegen een aantal updates van mensen in mijn online omgeving die het medium gebruiken op en was direct dolenthousiast: via Roamler is het mogelijk om kleine foto-opdrachten uit te voeren tegen kleine betaling. Oftewel; mijn minihobby kan een minibijbaan worden.

Aanmelden dus! Of niet; de app werkt alleen op uitnodiging. Deze waren tot afgelopen maandag verkrijgbaar via de website van het bedrijf zelf. Hoe kom ik dan binnen? Door een uitnodiging te krijgen van een lid dat een uitnodiging heeft. En dit gaat niet om 1000 uitnodigingen per persoon zoals bij Google producten. Nee.

De early adopters kregen 5 uitnodigingen ‘mee’ en zover ik het doorheb krijgen de huidige leden een invite te verdelen bij level 3. Om mijn kansen te verdelen probeerde ik te achterhalen wie er allemaal zo’n invite hebben en wat ik ervoor moet doen om deze in handen te krijgen.

Hieronder een paar van mijn pogingen om aan een invite te komen..


3 thoughts on “Roamler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *