InstaGamer

Elke dag opnieuw word ik vrolijk verrast door allerlei foto’s die aan me voorbij komen op Instagram. Foto’s van klein geluk, klein formaat, gefilterd, ongefilterd, koffie, gefilterde koffie, schuim, bellen, bloemen, kinderen, dieren of vuilnis: je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel iemand die het in een kader heeft gestopt en -daar zit het ‘m in- de schoonheid naar boven haalt.

Na een bewonderende blik en een beloning in de vorm van een glimlach en/of like <3 ga ik weer verder met de orde van de dag en zie de foto vaak nooit meer terug. Eigen exemplaren waar ik trots op ben krijgen een afdruk via Stickygram.

Laat je lievelingsfoto’s van Instagram onderdeel worden van een spel via InstaGamer. In deze (gratis) app speel je memory met 10 setjes van de meest populaire foto’s op het fotonetwerk. Voor €0,79 open je premium content waarmee je onder andere je eigen foto’s kunt gebruiken voor een spelletje. Wil je weten wie de foto -ook alweer- maakte? Door een klik op de foto krijg je alle informatie te zien over de foto en de maker hiervan. Aan het einde van elke spel zie je je score, je voortgang en krijg een grappige aanmoediging te zien.

Mijn geheugen trainen en al jullie mooie plaatjes nog eens zien: de ideale afleiding!

One thought on “InstaGamer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *