Angel

Angel - Cusco
P1613P1614P1612

29/8
De laatste dag in Cusco was een vrije dag. Vanwege de klap op mijn hoofd besloot ik niet al te gek te doen.

Vanwege de ‘work out’ tijdens de incatrail besloot ik dat ik wel een massage verdiend had. Om elf uur werd ik opgehaald bij het hotel door een dame van de salon. Ik kreeg de beste fullbody massage ooit! En dat in 1 uur tijd voor 60 soles.

Na de massage besloot ik langs een paar leuke winkeltjes te gaan waar ik wat cadeautjes vond.

Een bezoekje aan het hotel voor FaceTime met B. later was het tijd voor een vervolg aan mijn shopsessie. Ik trakteerde mezelf op een empenada en vond kort daarna de ideale ring als vervanging voor de ring die ik een aantal jaar geleden verloor. Ik schrok even toen bleek dat de prijs in dollars was in plaats van soles (2,5 keer zoveel). Helaas hadden ze mijn maat niet en zou op maat maken niet sneller kunnen dan de volgende dag (wanneer ik naar Lima zou gaan). Gelukkig bleek het toch mogelijk toen ik vertelde dat ik die avond op hetzelfde plein zou eten.

Aan het begin kwamen we samen voor dat diner in Fallen Angel. Dit restaurant werd me door meerdere mensen aangeraden en niet voor niets. Het is duurder dan de andere restaurants in Cusco, vergelijkbaar met wat je thuis kwijt bent voor een avond goed uit eten. De inrichting is geweldig: de tafels hebben een badkuip als basis en elke ruimte is heel overdreven ingericht met sterren, engelen of hartjes. Het eten had naast leuke namen ook erg veel smaak.

Tijdens het diner bedankte Rudy ons voor de fijne tijd en had hij erg goed nieuws: hij was gekozen tot een van de vier beste CEO s van Zuid-Amerika. We boften dus flink met hem! (Al hadden we dat uiteraard al bedacht)

Na een laatste blik op de stad in de avond met zijn lichtjes in de bergen was het tijd om onze tassen te pakken voor de vlucht naar huis; na Cusco vliegen we naar Lima en de dag daarna naar huis. Het avontuur komt tot een eind…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *